Får man inte gosa med husse – ja då jävlar låter en Grand Danois en veta sitt missnöje!

Jag såg en otroligt söt video på Facebook tidigare ikväll. Den var också väldigt rolig. Tyvärr var den filmad vertikalt, så det ber jag om ursäkt för på förhand, men många vet ju tyvärr inte hur man ska spela in en film med sin mobiltelefon, men det är en helt annan historia.

I alla fall. I videon så sitter en amerikansk familj med husse och matte i vardagsrummet och ser på TV. De har två Grand Danois. En Mantel och en harlekin. Husse gosar med den fläckiga vovven, som heter Rowe eller något liknande. Den andra vovven vill också gosa, men han inser inte att det är Rowe’s tur och detta talar han om för husse. Dock är ägaren mycket bestämd och säger åt vovven att han får lugna sig, gå och lägga sig och vänta på sin tur. Ett riktigt spektakel och en komplett dialog. Detta påvisar, tycker jag hur smarta Grand Danois faktiskt är, då många verkar tycka att grandisar är korkade hundar som inte kan något, men de förstår mer än vad man tror.

Uppdaterat! Videon är nu delad från YouTube istället, med särskilda inställningar som tar bort de fula svarta ränderna pga att filmen är inspelad vertikalt, vilket är bara sååå fel av så många olika anledningar.

Se hela videon, den är ca 2 minuter lång och sprid den gärna vidare. Den är så söt!

Annons

Ett svar till “Får man inte gosa med husse – ja då jävlar låter en Grand Danois en veta sitt missnöje!”

  1. […] Efter förra inlägget om Dinky, som var avundsjuk på sin bror för att han inte fick gosa, så har den videon hamnat på YouTube av ägaren, men inlägget från Facebook har också cirkulerat runt en hel del. När jag för en stund sen satt och tittade på YouTube så såg jag flera videoklipp om Grand Danois som visar avundsjuka eller som får ett utbrott (s.k. throwing a tantrum på engelska). Nedanför visar jag dem. Titta och njut! […]

    Gilla

Lämna väldigt gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: