Stackars Doris – Du är saknad!

I morse när jag vaknade och gjorde det första jag brukar göra på morgonen – kolla mobilen, så började jag med att läsa mitt RSS flöde. Då läste jag något otroligt tråkigt. Doris, en Grand Danois har tyvärr gått bort. Hon blev 5,5 år gammal – alldeles för ungt. Hon hade tumörer i njurarna. Hon kom från kennel Chevy-House och var relativt liten för att vara GD. Ca 76 cm i mankhöjd om jag kommer ihåg rätt.

 

Doris som valp

Doris har en blogg, som jag har läst i flera år. Den har varit en stor inspiration till varför jag valde att starta just den här bloggen, för den informationen som ägarna till Doris delade med sig, är väldigt likt vad jag själv vill göra när Anton väl är här.

Bloggen hade mycket information om Doris uppväxt, vilket jag också hoppas på att kunna dela med mig om Anton, lika väl andra nyheter och tokigheter som kan hända med en Grand Danois.

Doris springer i skogen

Jag vet inte om någon av er som läser den här bloggen, har läst Doris blogg, men den var otroligt läsvärd. Nu får vi se vad som händer för dem härnäst, men jag hoppas på att det finns möjligheter för en ny blogg om livet med Grand Danois.

Obs! Bilderna är länkade till sin originala url. Jag har inte kopierat dem, eller laddat upp dem här, utan enbart infogat dem via url.

Annons

Ett svar till “Stackars Doris – Du är saknad!”

Lämna väldigt gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: